Haartips

01/

Volume creëren:

Je kunt op verschillende manieren meer volume in je haar krijgen, zoals wassen met een volume shampoo. Maar wat er echt niet mag ontbreken als basis is een schuimversteviging, de basis van bijna elk kapsel. Het beste is om daarna je haar te drogen tegen de groeirichting in. Dat effect kunt u bereiken door uw hoofd ondersteboven te houden met het droog föhnen. Als u een masker of een crème spoeling gebruikt doe dat dan alleen in de lengtes en zo min mogelijk. De verzorgende producten verzwaren het haar. Mocht de volume nog niet naar wens zijn hebben wij ook nog een volumeaanzet spray. Deze spray werkt heel eenvoudig en is snel in het haar aan te brengen door middel van het dunne spuitsysteem komt de spray alleen op de plek waar het gewenst is. Namelijk de aanzet en niet de lengte waarvan het het haar juist alleen maar zou verzwaren. Trek boven op de scalp partij, waar de volume gewenst is, scheidingen en spray voorzichtig langs de aanzet van het haar.

02/

Verzorging gekleurd haar:

U kunt het vast wel, als u haar net gekleurd is, is het mooi vol kleur en glanzend. Maar na 4 weken wordt het al vaak een beetje dof of grauw van kleur. Het beste wat u dan kunt gebruiken is dan onze zuurspoeling. Deze crème zorgt ervoor dat de haar schubben goed afsluiten waardoor het haar er sterk en glanzend uitziet en zorgt ervoor dat de kleur er niet uitloopt.

U zou ook kunnen kiezen voor onze ‘Color Shampoo’ met kleur pigmenten. Deze shampoo is anders dan de shampoo voor gekleurd haar wat u doorgaans in de winkels ziet. Doordat er pigmenten aan toegevoegd zijn geeft u uw haar met elke wasbeurt een opfrisser. U hoeft het maar 1 keer in de week te wassen met de Color Shampoo en laat het even 10 minuten intrekken. De rest van de wasbeurten kunt u uw normale verzorgende shampoo gebruiken.
Geschikt voor elke kleur.

03/

Vet haar:

Als u uw haar wast, moet u er op letten dat u de shampoo niet te hard op de hoofdhuid masseert want hard masseren zorgt ervoor dat u de talgklieren activeert. Gebruik van een gespecialiseerde shampoo voor vet haar is daarom ook erg belangrijk. Breng crèmes en styling producten altijd in de lengtes en de punten van het haar aan zodat je de hoofdhuid niet meer belast.

04/

Krullend haar:

Permanent of natuurlijke krullen; golvend of gekruld haar vraagt om een individuele verzorging. Deze speciale verzorging kan worden gegarandeerd dankzij de zorgvuldig op elkaar afgestemde werkstoffen in de ‘Curl-Emulsie’. Een verkwikkende verzorging voor volume met een lichte versteveging. Verzorgt zonder te verzwaren, is ‘oil-free’ voor veerkrachtige krullen. Curl-Emulsie is synoniem voor perfecte krullen zonder kroes! Het is een crème die u na het wassen in handdoek droog haar doet en aan de lucht kunt laten opdrogen of kunt föhnen.

05/

Hair Straightening

Id sit pulvinar sed ac fringilla sagittis feugiat felis morbi elit donec eget etiam et ligula aliquam egestas ornare faucibus purus massa habitasse pharetra libero amet, arcu commodo, ac convallis at gravida magna senectus cras nisl egestas id accumsan viverra non mollis consectetur massa, auctor proin proin tellus.

06/

Haaruitval:

Tijdens de overgang kan de hormoonhuishouding bij een vrouw verstoord raken en daarmee de haargroei belemmeren. Wij hebben een speciale lijn, ontwikkeld door Dr. Kurt Wolff genaamd ‘Plantur 39’. Het Dr. Wolff-onderzoekinstituut heeft in samenwerking met de vakgroep dermatologie van verschillende academische ziekenhuizen een werkzaam complex ontwikkeld, dat de haarwortels tegen uitputting door hormonen beschermt: Het Phyto-Coffeïne-complex. Deze neutraliseert de negatieve werking van het testosteron op de haarwortel en gaat zo de oorzaak voor haaruitval na de overgang op effectieve wijze tegen. Het meest effectieve en makkelijke product van deze lijn is de shampoo. Gewoon uw haar wassen als hoe u het gewend was en binnen aanzienlijke tijd heeft u resultaat van minder losse haren in uw borstel en een vollere bos op uw hoofd!

07/

Haar, zon, zee, strand!

Onze Suncare-Shampoo is perfect voor de verzorging van huid en haar na een heerlijk dagje zonnen en wordt gevoed met vocht. De milde shampoo verwijdert de laatste resten van zout en chloorwater en heeft een frisse-fruitige geur.

De shampoo is het best te gebruiken in combinatie met de 2 fasenspray.

Deze spray zorgt er tijdens het zonnen voor dat het vochtbalans in het haar op peil blijft door het UV-a en Uv-b (factor 10) filtersysteem wat er in zit. De spray werkt tevens ook voor de huid. Zo is het product ook ideaal voor de heren met een kale kruin die snel verbrand.

08/

Dun haar:

Sommige mensen hebben van nature dun haar, ondanks dat deze mensen het normale aantal haren heeft, oogt hun haarsituatie niet als een volle bos met haar. Wanneer door haaruitval de gehele haardos dunner is geworden, kan de hoofdhuid zichtbaar worden. Bij dit probleem kunt u een volume shampoo proberen maar u zou ook kunnen kiezen voor een haarvulling of verlenging. De haarvulling wordt toegepast door middel van extensions. Wij zetten extensions met het merk ‘Great Lenghts’. Het haar is 100% natuurlijk indiaans haar en komt overeen met het Europese haar wat wij hebben. Het haar is mooi glanzend, valt natuurlijk en de bonding met eigen haar is onzichtbaar. De haren die worden gebruikt kunnen in allerlei verschillende kleuren en lengtes worden geleverd van steil, golvend tot gekruld haar. De schubben laag van dit haar is kerngezond, omdat Indische vrouwen hun haar zelden chemisch laten behandelen. Met extensions kunnen wij uw staart tot een dubbele dikte creëeren. Daar kunt u 3 tot 4 maanden mee doen. Daarna zijn de extensions dusdanig uitgegroeid dat we ze moeten verwijderen. De meeste mensen die extensions gewend zijn willen dan direct nieuwe omdat ze niet meer zonder kunnen. Maar u kunt er ook voor kiezen om het een paar weken later weer opnieuw te zetten.