Wij zijn weer geopend!

De afgelopen periode is voor iedereen behoorlijk aangrijpend geweest. Ik hoop dat jullie allemaal deze periode gezond door zijn gekomen. Gelukkig hebben we nu eindelijk groen licht en mag de kapsalon weer open! Daar hebben wij ontzettend veel zin in maar er moeten wel een aantal maatregelen getroffen worden.

De wachttijd is momenteel wat langer dan je gewend bent maar we doen ons best! Daarbij is het nu onvermijdelijk dat ik mijn prijzen moet aanpassen.

Mijn motto is altijd de prijs zo laag mogelijk houden. Doordat ik het altijd al zo strak mogelijk hield komt het moment nu dus toch dat ik met mijn prijzen moet stijgen. Alle maatregelen die ik heb moeten treffen om weer open te gaan, alle materialen die ik moet gebruiken tijdens en na elk contact, maar ook mijn strakke tijdsplanning is niet meer haalbaar om contact tussen klanten met elkaar zo laag mogelijk te houden.

Wij hopen op uw begrip en zien jullie graag weer vanaf 11 mei. Uiteraard onder voorbehoud dat u vrij bent van klachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *